| Prevodi pesama | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
..
Broj poruka : 264 Godina : 32 Datum upisa : 29.06.2007
| Naslov: Re: Prevodi pesama Sre Jul 18, 2007 5:46 pm | |
| UNA CANCION/Jedna pesma
Postoje one koje dolaze iz duse Koje te teraju da aplaudiras Druge koje dolaze iz srca Postoje neke koje su ti potrebne Druge koje se nikada na zaboravljaju Koje ti bude strast
Tvoja ljubav, ja tju uvek biti Tvoja ljubav, zivot mi znaci Ostajes zauvek u mom srcu Ti si jedina u mojoj dusi I ja zivim za tvoju ljubav.
Slusam grupu iz bara,dok svira moju omiljenu Koja mi je ubila ocaj.
Slusamo jednu pesmu za tebe I za mene Koja na dolazi do misli Da zivimo I izrazimo sve sto ja osecam Zelim da te imam Posvecujem ti ovu pesmu
Gubim vreme Misleci na tebe Ja znam da se nikada neces vratiti meni
Tvoja ljubav, ja tju uvek biti Tvoja ljubav, zivot mi znaci Ostajes zauvek u mom srcu Ti si jedina u mojoj dusi I ja zivim za tvoju ljubav.
| |
|
| |
anny
Broj poruka : 12 Datum upisa : 27.08.2007
| Naslov: Re: Prevodi pesama Pon Avg 27, 2007 1:38 pm | |
| Mexico, Mexico – Meksiko, Meksiko
Meksiko...
Gde god da bilo Mi cemo te pratiti Sa meksickim ponosom Marijacija i koridom
Zato sto se nikada ne razdvajamo I ova luda pobeda Necu nikome dozvoliti Da takne Meksiko
Ova grupa stremi ka pobedi Ova grupa zeli da te ohrabri Osetices u svim, svim zastavama Iz duse cu ti pevati
REF: Meksiko, Meksiko, hajde, hajde, moze se Meksiko, Meksiko, napred, napred, moze se
Ceo tekst se ponavlja jos jedan put i samo na kraju ima refren tri puta _________________ | |
|
| |
christian's girlfriend Admin
Broj poruka : 99 Godina : 30 Datum upisa : 03.09.2007
| Naslov: Re: Prevodi pesama Pet Sep 28, 2007 3:23 pm | |
| tras de mi/iza mene Imam kartu Bez povratka I gomilu Snova unutar jedne srece
Jedan pozdrav Za moje matorce Mnogo straha I mnogo volje da mogu da zivim
Otvaram krila da pobegnem bez kraja Da pronadjem slobodu Daleko odavde Daleko odavde
REF: Jedna gitara i moje detinjstvo Skola i moj prvi put Prijatelji koje vise necu videti Ostace iza mene Jedna cigareta, jedna pesma Fotografije prve ljubavi Secanja u mojoj sobi Ostace iza mene
Ostace iza mene... Ostace iza mene... Iza mene...
Imam knedlu U grlu Imam mapu Koja ce me odvesti u drugu zemlju
Pokusaj Jednog pisma Jedna istorija I mnogo volje da mogu da zivim
Otvaram krila da pobegnem bez kraja Da pronadjem slobodu Daleko odavde Daleko odavde
REF.
Ostace iza mene... Ostace iza mene... Iza mene...
REF. 2x
Jedna gitara i moje detinjstvo | |
|
| |
| Naslov: Re: Prevodi pesama Pet Sep 28, 2007 3:25 pm | |
| celesial/nebeski Ako me jednog dana vidiš da padam Nemoj da pomisliš da sam pred tvojim nogama Ako me jednog dana vidiš da plačem Ne zanosi se da ću da molim Iako sam se zaklela da ću te zaboraviti Iako više ne budeš sa mnom,nedostajaćeš mi
Ako ti kažu da sam loše Kunem ti se,proći će me Ako misliš da nisam srećna,preživeću Iako kopaš po rani i rugaš se mom životu Ubrzo iz mog pepela ćeš me videti da letim
Jer voleti je nešto nebeski A ti nemaš krila Jer voleti je nešto nebeski A ti nemaš dušu Voli se bez straha i mere Voli se otvoreno nebo,otvoreno i bez kompleksa Voli se čak do besa,kao da je karma Voli se bez razmišljanja jer je ljubav nebeska
Ako ti pričaju da umirem za tobom Pazi,možda te lažu Ako te jednog dana ponovo vidim Obećavam ti da ću biti dobro Iako kopaš po rani i rugaš se mom životu Ubrzo iz mog pepela ćeš me videti da letim | |
|
| |
| Naslov: Re: Prevodi pesama Pet Sep 28, 2007 3:29 pm | |
| Besame sin miedo - Poljubi me bez straha
Ne znam kako se desilo da si dosla do mene Sudbina je takva
Ne znam koliko dugo, ali sam te uvek cekao Takvu kakvu sam te sanjao
I sada si ovde
I nikada te nisam pustila da budes deo toga Da bih mogla da zivim
REF: Dodji, poljubi me bez straha Od srca Jedan poljubac koji ce me odvesti do Sunca Poljubi me bez straha Bez objasnjenja Jedan poljubac koji ce me odvesti do tvoje ljubavi Poljubi me bez straha Kao da je poslednje
Ne zanima me sta misle drugi Ti si moja cela istina
Ne zanima me ko je bio pre mene Zelim da te usrecim
I sada si ovde
I nikada te nisam pustila da budes deo toga Da bih mogla da zivim
REF.
Samo jedan poljubac, nista vise Samoca ce nestati
Samo jedan poljubac, molim te Iz tvoje unutrasnjosti
REF.
Od srca... Od srca... | |
|
| |
| Naslov: Re: Prevodi pesama Pet Sep 28, 2007 3:31 pm | |
| Futuro ex-novio - Buduci, bivsi decko
Ona hoce da ima Jednu noc zadovoljstva Gusi se od zelje I ja to osecam
U njenom nacinu da postoji Ali nesto ne ide kako treba Zavrsice se kada joj dam Sve sto imam
Znam dobro Da ovo nije normalno Zato sto Ako lako dodje, lako i ode
REF: Ona ne razume Sve sto imam Nece promeniti ono sto osecam Ona je moja muka Groznica u trenutku Ja sam njen buduci, bivsi decko
Sve vise otkriva secanja Bol koji ne odlazi Cinim sve sto mogu I pristajem na njenu igru
U njenom nacinu da postoji Ali nesto ne ide kako treba Zavrsice se kada joj dam Sve sto imam
REF. 2x
Hocu jos... Samo mi daj jos... I hocu jos... Hajde...
I iako znam da sam Mogao da kazem ne Jedan deo mene U zelji se krije
Prestace da ulazi Prestace da se igra Dok izadje Sunce I noc se sakrije
REF. 2x | |
|
| |
| Naslov: Re: Prevodi pesama Pet Sep 28, 2007 3:32 pm | |
| Tenerte y quererte - Imati te i voleti te
Vezana za ovo osecanje Sa tugom cu Pokusati da razumem Zato sto tvoje odsustvo Je okrutno, i ja
Ovde sam Predajem se pred tvojim nogama I znam da nemam nista da izgubim Mislim na tebe Dok me ne pustis da idem
REF: Zelim da te imam, da te volim Sa tobom zelim da budem Bez razdvajanja Da te volim, da te imam Ne zelim da zivim Bez tvoje ljubavi nikada Pa, nista nije toliko jako Kao imati te Voleti te, i nikada vise Izgubiti te
Vezan za ovo osecanje Sa tugom cu Pokusati da razumem Zato sto tvoje odsustvo Je okrutno, i ja
Ovde sam Predajem se pred tvojim nogama I znam da nemam nista da izgubim Mislim na tebe Dok me ne pustis da idem
REF.
Izgubiti te...
Disati i osetiti Svaki put kada pomislim na tebe Ljubav i bol Koji su porasli u mom srcu
Izgubila sam te i shvatila Kako je tesko ziveti Bez tvoje ljubavi, te ljubavi Koja me je ispunila do iluzije
REF. 2x | |
|
| |
| Naslov: Re: Prevodi pesama Pet Sep 28, 2007 3:32 pm | |
| Nuestro amor - Nasa ljubav
Tako je magicno Kako se sve desilo U nasoj ljubavi U nasoj slatkoj ljubavi
Tako je lako Da me vise nista ne iznenadjuje U nasoj ljubavi Toj neverovatnoj ljubavi
Sve je bilo kao u jednom snu U nasoj ljubavi sve se izdesavalo
REF: I jeste tako, tako je I ne moze nista da se uradi Jeste tako, tako je Tako je kako se desi U ovoj ljubavi
Tako je jednostavno Da ne znam ni kako da objasnim Nasa ljubav Nasa slatka ljubav
I ne znam koliko ce vremena Trajati ljubav Ali sada Nema nicega boljeg
Sve je bilo kao u jednom snu U nasoj ljubavi sve se izdesavalo
REF. 2x
REF. 2x | |
|
| |
| Naslov: Re: Prevodi pesama Pet Sep 28, 2007 3:35 pm | |
| I wanna be the rain - Zelim da budem kisa
Nije dovoljno biti onaj ko te drzi Nije dovoljno biti onaj kome si blizu
Zelim da budem jos toliko toga Ljubav za koju zivis Vazduh koji dises
Zelim da budem sve sto te dodiruje Sve
REF: Zelim da budem kisa koja pada na tebe Spira bol Zelim da budem Sunce koje sija na tebe Greje tvoj svet svakoga dana Zelim da budem nebo koje drzi zvezde za tebe Da nikada ne izgubis svoj put Zelim da budem vetar koji ljubi tvoje lice Zelim da budem kisa
Nije mi dovoljno da budem kraj tebe Zelim da budem sve sto te okruzuje
Sunce da obasjavam tvoju kozu Svaki uzdah koji udises Ili koji ti je potreban
Zelim da budem sve sto te okruzuje Sve
REF.
Cak i kada spavas, dok sanjas Zelim da budem jedina stvar koju vidis Da li ces ti biti tamo U svemu
REF.
Zelim da budem kisa... Kisa... Kisa... | |
|
| |
| Naslov: Re: Prevodi pesama Pet Sep 28, 2007 3:35 pm | |
| Family - Porodica
Nije vazno sta ti treba od mene Znas da ces dobiti
Mogu da ti dam bilo sta Znas da ces dobiti
Mozes da me zoves U bilo kom trenutku Ako ti treba malo ljubavi Ja cu biti tu Ja cu biti tu Ja cu biti tu
Ako je nesto slomljeno u tvom srcu Znas da cu ga popraviti
Nikada te necu izneveriti Znas da sam ozbiljna
Mozes da me zoves U bilo kom trenutku Ako ti treba malo ljubavi Ja cu biti tu Ja cu biti tu Zato sto cemo uvek biti
REF: Porodica Imas prijatelja u meni Porodica U tvojoj sam sudbini
Ja cu biti u blizini Nije bitno kako Bicu tu Bicu tu za tebe
Ako zelis samo da pobegnes Odvescu te bilo gde
Ako sam ja lek da ti olaksam dan Bicu tu svakoga dana
Mozes da me zoves U bilo kom trenutku Ako ti treba malo ljubavi Ja cu biti tu Ja cu biti tu Zato sto cemo uvek biti
REF.
Ja cu biti u blizini Nije bitno kako Bicu tu Bicu tu Bicu tu za tebe
REF. 2x | |
|
| |
| Naslov: Re: Prevodi pesama Pet Sep 28, 2007 3:37 pm | |
| Era la musica - Bila je muzika
Bio je cetvrtak I prvi dan kada sam te videla Nisam nikada mislila da ces ti biti taj Koji ce uciniti da nebo postane plavo
Bilo je nevidjeno Nacin na koji si me uhvatio Uzeo si me cvrsto i ucinio da se osecam Da mozemo biti tako laki
Kako ocaravajuce, dok smo plesali Moj zivot je poceo da se menja Sada ne znam sta je preuzelo kontrolu Ali sve sto sam mogla da kazem je
REF: Bila je muzika Koja me je naterala da potrcim ka tebi Bila je muzika Koja je ucinila da se moji snovi ostvare Bila je muzika Kako smo plesali, noc je odmicala Bila je muzika Koja me je naterala da te zavolim
Tako uzbudljivo Kako sam pronasla nekog kao sto si ti Nekog koji ce uciniti da osetim tu ljubav Koja je bila tako istinita
Bilo je neverovatno Nacin na koji je ovo doslo On je uzeo moju ruku i tada je poceo Da me drzi
Kako ocaravajuce, dok smo plesali Moj zivot je poceo da se menja Sada ne znam sta je preuzelo kontrolu Ali sve sto sam mogla da kazem je
REF.
Bila je muzika koja me je naterala da te zavolim Nacin na koji se pomeras oduzima mi dah Nacin na koji pleses, devojko, je kao da nema drugacijeg Da li je bila muzika koja me je naterala da ostanem
Ostani sa mnom, devojko, pokazacu ti gde mozemo da idemo Daleko odavde, na mesto gde samo ljubav odlazi
Ne znam sta se desava I dalje te volim
REF. 2x | |
|
| |
I do...believe
Broj poruka : 50 Datum upisa : 06.07.2008
| Naslov: Re: Prevodi pesama Ned Jul 06, 2008 10:23 pm | |
| Que fue del amor - Sta je bilo sa ljubavlju?
Shta je bilo sa ljubavlju Koja nas je jednom spojila Kako je mogla da umre
Za tebe ja sam bio greska Koju je vreme izbrisalo Koja nije bila dobra da zivi
Ali ja znam da u dubini ovog okrutnog srca Tvoja strast i dalje prati moju ljubav I na kraju puta ces shvatiti Da nisi mogla skroz da me zaboravis
REF: Nisi mogla da me zaboravis Nisi mogla da me iscupas Odlucila si da potrazis drugu ljubav I videces da nije lako uspeti da te vole vise
Shta je bilo sa ljubavlju Koja nas je jednom spojila Kako je mogla da umre
Za mene bilo je mnogo bola I osecam strah Da necu moci da te zaboravim
Ali ja zna da u dubini ovog okrutnog srca Tvoja strast i dalje prati moju ljubav I na kraju puta ces shvatiti Da nisi mogla skroz da me zaboravis
REF.
Videces, malo po malo Da i nije bilo tako lose Mislices na nasu vezu I videces da je bilo mnogo bolje
Ali ja znam da u dubini okrutnog srca Tvoja strast i dalje prati moju ljubav I na kraju puta ces shvatiti Da nisi mogla skroz da me zaboravis
REF. 2x
Shta je bilo sa ljubavlju? Koja nas je jednom spojila Kako je mogla da umre.... | |
|
| |
I do...believe
| Naslov: Re: Prevodi pesama Ned Jul 06, 2008 10:24 pm | |
| y no puedo olvidarte-i ne mogu da te zaboravim
U tisini moje sobe jos uvek cujem sapat tvoga glasa povredjujuci me kao jedno slatko zbogom,ostavljajuci prazninu u srcu
Skoro ne spavam i pnovo sam poceo da pusim,svaka uspomena je jedna suza, Neznam sta da radim da bi bio dobro,uvek kazem sebi da je poslednji put
ali ponovo pokleknem kad na tebe mislim, bez tebe sam nista
I ne mogu da te zaboravim,ako te svuda vidim Ako si mi poslednjim poljupcem ukrao dah I ne mogu da te azboravim ako te u krvi nosim Ako se od poslednjeg zagrljalja jos uvek u prostoru gubim I ne mogu da te zaboravim I ne mogu da te zaboravim I ne mogu da te zaboravim I ne mogu da te zaboravim
Ne pronalazim jos uvek nijedan razlog da Bih shvatio da se zavrsilo
Pokusavam da izadjem iz samoce Pruzm jos jednu priliku sudbini
I ponovo pokleknem Kad na tebe mislim,bez tebe sam nista | |
|
| |
I do...believe
| Naslov: Re: Prevodi pesama Ned Jul 06, 2008 10:24 pm | |
| Fui La Niña-Bila sam devojcica RBD
Bila sam devojcica koju si oduvek zeleo Bila sam devojcica koja se promenila zbog tebe Zelela sam da mislim da ce tako nasa prica imati srecan kraj Zelela sam da se pretvaras da ti nesto znacim
Kao sto vidis ovo sam ja,prestani da trazis u meni nesto cega nema Kao sto vidis ovo sam ja,sa tvojom samocom sam otisla i vise se ne vracam
Tako providno,nista se ne moze sakriti Pokusala sam da ti pokazem,da me volis bez maski i pogresila sam Zelela sam da mislim da ce tako nasa prica imati srecan kraj Zelela sam da se pretvaras da ti nesto znacim
Kao sto vidis ovo sam ja,prestani da trazis u meni nesto cega nema Kao sto vidis ovo sam ja,sa tvojom samocom sam otisla i vise se ne vracam
Bila sam devojcica koju si oduvek zeleo Bila sam devojcica koja se promenila zbog tebe
Kao sto vidis ovo sam ja,prestani da trazis u meni nesto cega nema Kao sto vidis ovo sam ja,sa tvojom samocom sam otisla i vise se ne vracam Kao sto vidis ovo sam ja,prestani da trazis u meni nesto cega nema Kao sto vidis ovo sam ja,sa tvojom samocom sam otisla i vise se ne vracam
Kao sto vidis ovo sam ja,ovo sam ja... Kao sto vidis...
Bila sam devojcica koja se promenila zbog tebe | |
|
| |
I do...believe
| Naslov: Re: Prevodi pesama Ned Jul 06, 2008 10:25 pm | |
| RBD – Algun dia (Jednog dana)
Išla sam da se pronađem u tvom pogledu I osetimse zaljubljenom Bila sam manje krhka pored tebe Ali sve je bila laž Otišao si iz mog života I izgubila sam... I dalje je živo sećanje na tebe Boli me da mislim na tebe Tužna sam ali se držim Iako si me zaboravio Znam da ćeš pre ili kasnije Shvatiti koliko sam te volela
Jednog dana iznenada Polako ću ti nedostajati Jednog dana,jednog jutra Osetićeš da ti falim I u sebi ćeš osetiti ljubav Niko ne zna šta ima,dok na kraju to ne izgubi
I svaki put kad te vidim Ne poričem,još me boli Ali znam da ću jednog dana biti dobro Iako si me zaboravio Znam da ćeš pre ili kasnije Shvatiti koliko sam te volela | |
|
| |
I do...believe
| Naslov: Re: Prevodi pesama Ned Jul 06, 2008 10:25 pm | |
| Sueles volver – Stikle se vracaju
Boli me Osetim Znam da mi je nesto otkazalo
Zato Se vracam Da bih te video
I samo tako Gubim se u tvom pogledu I samo tako Ako si sa mnom mogu da budem srecan
REF: Stikle se vracaju u moje snove Kao neko secanje Ali sam ipak budan i gubim te Tako si daleko
Sada hocu Da te imam Bez straha da pogresim
Fale mi Tvoji poljupci Da se vratis meni
I samo tako Gubim se u tvom pogledu I samo tako Ako si sa mnom mogu da budem srecan
REF.
Nemam vazduha Vidim tvoje telo i ne mislim Zaboravljam svoju samocu Bez tebe ne mogu Hocu da te vidim jos samo jedan put Samo mislim na povratak Tebi
Stikle se vracaju u moje snove...
REF. 2x
Nemam vazduha Vidim tvoje telo i ne mislim Zaboravljam svoju samocu Tako si daleko Hocu da te vidim jos samo jedan put Samo mislim na povratak Nemam vazduha | |
|
| |
I do...believe
| Naslov: Re: Prevodi pesama Ned Jul 06, 2008 10:26 pm | |
| Empesar dezde cero-Poceti od nule
Ceo svoj zivot sanjam nekog kao ti Molim noci i dane da se oblacno nebo razvedri Ne mogu da objasnim ispunjavas me poljubcima i svetloscu Ne mogu da poreknem,gubim se zbog tvoje ljubavi Sva moja cula,i moj nacin razmisljanja su sa tobom i nista me nemoze zaustaviti
Pocinjati od nule ,stvarajuci vatru koja cini da gorim Krenuti iz pocetka,ubedjujuci vreme da me pusti da prestanem da uzdisem Jedan po jedan tvoj poljubac,blizi se polako i zekim te sve vise
Sta bi sve dalada se vise na udaljavam od tebe Zbog tebe bi promenila sve sto sam i sto sam bila Sva moja cula i nacin razmisljanja su sa tobom i nista me nemoze zaustaviti
Poceti od nule,stvarajuci vatru koja cini da gorim Krenuti iz pocetka, ubedjujuci vreme da me pusti da prestanem da uzdisem Jedan po jeda tvoj poljubac,blizi se polako i zelim te sve vise
Okupati se u tvojim snovima,oslobadjajuci vazduh koji me sprecava da disem Ispuniti moje zelje koje me peku u srcu _________________ | |
|
| |
~*Roberta_Mia_4ewer*~
Broj poruka : 19 Godina : 28 elite way school : In EWS with Mia Colucci! Datum upisa : 17.08.2008
| Naslov: Re: Prevodi pesama Ned Avg 17, 2008 1:42 am | |
| Jel ima neko prewod pesme Responde-Odgowori od Duega Gonzalesa-Rocca? | |
|
| |
joda
Broj poruka : 123 Godina : 27 Datum upisa : 20.05.2009
| Naslov: Re: Prevodi pesama Čet Jun 11, 2009 5:25 pm | |
| Que hay detras-Sta je iza Mislim na tebe...
Mogu da vidim nijansu I odraz svoje depresije Mogu da vidim obris Duha koji je u mojoj unutrasnjosti
I nisam ostavila pusenje I ne mogu da spavam Na polovini samoce I dalje mislim na tebe
I ne usudjujem se da zapocnem Da bih te na kraju zaboravila Zato sto me plasi da opisem Sta se nalazi iza tebe
REF: Sta je iza Jedne suze Sta je iza Krhkosti Sta je iza Poslednjeg pozdrava Sta je iza Kada se zavrsi ljubav Sta je iza
Mogu da vidim odavde Moja secanja te proganjaju Mogu da vidim obris Svoje senke nad stenom
I nisam ostavila pusenje I ne mogu da spavam Na polovini samoce I dalje mislim na tebe
I ne usudjujem se da zapocnem Da bih te na kraju zaboravila Zato sto me plasi da opisem Sta se nalazi iza tebe
REF.
Sta je iza... Sta je iza... Sta je iza...
Sta se nalazi iza tebe...
REF.
Sta je iza... Sta je iza... Sta je iza... | |
|
| |
joda
| Naslov: Re: Prevodi pesama Čet Jun 11, 2009 5:27 pm | |
| Santa no soy-Nisam svetica
Nisam zena Kakvom me smatraju Koja razume sta je Osecati se dobro ili lose
Nikad nisam imala Reci koje Ti govore stvari A da te ne povrede
Znam da nije lako Da radim sta hocu A da se ne brinem
Moze biti deo mene Pusti me da idem Ili ce biti suvise kasno
Ne trazim ti oprostaj Pa, znam da je bila tvoja greska Voli me, pusti me, trazi me Ali pusti me da nastavim
REF: I gde je ostao deo mene Koji nikada nije znao dokle da ide Ako gresim, samo voli me, pusti me, trazi me, ostani Dok ti se ne vratim I gde je ostao deo mene Koji nikada nije dao Srce za tebe Ne razumes me, samo voli me, pusti me, trazi me, ostani Zato sto svetica nikada nisam bila
Nisam zena Kakvom me vide I svi osudjuju Samo jednim pogledom
Nisam ista Kao druge Koje zele stvari Koje ne mozes da im das
Dodji i pomozi mi da osetim Da mi ne treba Ni od koga vise, i tako
Ne ubija me istina Pa, nisam ista Ali svetica nikada nisam bila
Ne trazim ti oprostaj Pa, znam da je bila tvoja greska Voli me, pusti me, trazi me Ali pusti me da nastavim
REF. 2x
Nisam svetica Niti cu biti
REF. 2x | |
|
| |
joda
| Naslov: Re: Prevodi pesama Čet Jun 11, 2009 5:29 pm | |
| Un poco de tu amor-Malo tvoje ljubavi
Znam vrlo dobro da sam Samo jos jedan prijatelj Medju gomilom Da sam samo obozavatelj Od srca Koji ne prestaje da te sanja Svakog dana sve vise
Ali znam, takodje U mnostvu Jedan put Moci ces da vidis svetlo Preko moje koze Da mozes da prepoznas Najverniju ljubav
Trebas mi kao vazduh Niko te ne moze voleti toliko
REF. 2x: Malo tvoje ljubavi Da bih mogao da zivim Malo tvoje ljubavi Moze da me usreci Samo malo tvoje ljubavi Je sto trazim
Daj mi jedan znak Jedan minut Za razgovor Daj mi samo Jednu sansu Da bih mogao da se zaljubim u tebe Svakog dana sve vise
Ali znam, takodje U mnostvu Jedan put Moci ces da vidis svetlo Preko moje koze Da mozes da prepoznas Najverniju ljubav
Trebas mi kao vazduh Niko te ne moze voleti toliko
REF. 2x
REF. 2x | |
|
| |
joda
| Naslov: Re: Prevodi pesama Čet Jun 11, 2009 5:30 pm | |
| Rbd-Celestial-Nebeski Ako me jednog dana vidiš da padam Nemoj da pomisliš da sam pred tvojim nogama Ako me jednog dana vidiš da plačem Ne zanosi se da ću da molim Iako sam se zaklela da ću te zaboraviti Iako više ne budeš sa mnom,nedostajaćeš mi
Ako ti kažu da sam loše Kunem ti se,proći će me Ako misliš da nisam srećna,preživeću Iako kopaš po rani i irugaš se mom životu Ubrzo iz mog pepela ćeš me videti da letim
Jer voleti je nešto nebeski A ti nemaš krila Jer voleti je nešto nebeski A ti nemaš dušu Voli se bet straha i mere Voli se otvoreno nebo,otvoreno i bez kompleksa Voli se čak do besa,kao da je karma Voli se bez razmišljanja jer je ljubav nebeska
Ako ti pričaju da umirem za tobom Pazi,možda te lažu Ako te jednog dana ponovo vidim Obećavam ti da ću biti dobro Iako kopaš po rani i irugaš se mom životu Ubrzo iz mog pepela ćeš me videti da letim | |
|
| |
joda
| Naslov: Re: Prevodi pesama Čet Jun 11, 2009 5:32 pm | |
| RBD – Algun dia (Jednog dana)
Išla sam da se pronađem u tvom pogledu I osetimse zaljubljenom Bila sam manje krhka pored tebe Ali sve je bila laž Otišao si iz mog života I izgubila sam... I dalje je živo sećanje na tebe Boli me da mislim na tebe Tužna sam ali se držim Iako si me zaboravio Znam da ćeš pre ili kasnije Shvatiti koliko sam te volela
Jednog dana iznenada Polako ću ti nedostajati Jednog dana,jednog jutra Osetićeš da ti falim I u sebi ćeš osetiti ljubav Niko ne zna šta ima,dok na kraju to ne izgubi
I svaki put kad te vidim Ne poričem,još me boli Ali znam da ću jednog dana biti dobro Iako si me zaboravio Znam da ćeš pre ili kasnije Shvatiti koliko sam te volela | |
|
| |
joda
| Naslov: Re: Prevodi pesama Čet Jun 11, 2009 5:33 pm | |
| Futuro ex-novio - Buduci, bivsi decko
Ona hoce da ima Jednu noc zadovoljstva Gusi se od zelje I ja to osecam
REF: Ona ne razume Sve sto imam Nece promeniti ono sto osecam Ona je moja muka Groznica u trenutku Ja sam njen buduci, bivsi decko
Sve vise otkriva secanja Bol koji ne odlazi Cinim sve sto mogu I pristajem na njenu igru
REF. 2x
Hocu jos... Samo mi daj jos... I hocu jos... Hajde...
I iako znam da sam Mogao da kazem ne Jedan deo mene U zelji se krije
Prestace da ulazi Prestace da se igra Dok izadje Sunce I noc se sakrije
REF. 2x | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Prevodi pesama | |
| |
|
| |
| Prevodi pesama | |
|