|
| Prevodi pesama sa engleskog | |
| | Autor | Poruka |
---|
..
Broj poruka : 264 Godina : 32 Datum upisa : 29.06.2007
| Naslov: Prevodi pesama sa engleskog Ned Jul 15, 2007 3:44 pm | |
|
Poslednji put izmenio dana Ned Jul 15, 2007 4:05 pm, izmenio ukupno 2 puta | |
| | | ..
| Naslov: Re: Prevodi pesama sa engleskog Ned Jul 15, 2007 3:54 pm | |
| WANNA PLAY/Hoces da se igramo
Vidis, ja znam u cemu je stvar, tatice Ja sam ludaca u sexy telu Znam da hoces zabavu Nacin zabave za koji oboje znamo Ne mogu da ti ispunim sva ocekivanja Gde je deo igre koji sam ja napisala? Nesto daleko od svih showova Ova devojka je jako specijalna
Oh oh Tako tje ti biti Oh oh I jos malo vise Oh oh Da si samo znao Bice ti kao oh oh oh oh
Hoces da se igramo? Hajde, ukljuci igru Ne treba mi vise zagrevanja da bih se ukljucio/la Hoces da se igramo dva puta, hajde Cekam... i dalje cekam Hoces da se igramo? Hajde, ukljuci igru Ne mogu da odolim, udarac srca postaje previse jak hoces da se igramo dva puta, hajde Cekam.. i dalje cekam
Vidis, ja znam u cemu je stvar, mamice Ja sam ludak takodje, ako me probas Ucini me delom tvoje zabave Nacinom zabave koji oboje znamo Obecavam ti da cu te moliti cele noci Ti ces drhtati jos dugo kad ja zavrsim Sledece sto ces uraditi je da visis na telefonu I govoris svim drugaricama o meni
Oh oh Tako tje ti biti Oh oh I jos malo vise Oh oh Da si samo znao Bice ti kao oh oh oh oh
Hoces da se igramo? Hajde, ukljuci igru Ne treba mi vise zagrevanja da bih se ukljucio/la Hoces da se igramo dva puta, hajde Cekam... i dalje cekam Hoces da se igramo? Hajde, ukljuci igru Ne mogu da odolim, udarac srca postaje previse jak hoces da se igramo dva puta, hajde Cekam.. i dalje cekam
Necu prestati Ne, necu prestati Dok ne uzmem ono sto mi treba Nastavicu da trazim Necu prestati Ne, necu prestati Uzimam ono sto mi treba, uzimam ono sto mi treba Necu prestati, Ne, necu prestati Dok se klub ne zatvori, nastavicu da igram Necu prestati Ne, necu prestati Uzimam ono sto mi treba, uzimam ono sto mi treba
Hajde Hocu da se igram! | |
| | | ..
| Naslov: Re: Prevodi pesama sa engleskog Ned Jul 15, 2007 3:56 pm | |
| KEEP IT DOWN LOW/Zadrzi tisinu
Nadjem te tamo Kako govoris da ti je zao dok ti usamljena suza klizi niz lice Uhvatis me, vreme se zaustavlja Borim se da te poljubim A ti mi samo oduzmes dah
Samo sacekaj sekund, ljubavi Samo da mi kazes da je sve ovo greska
Hoces li molim te zadrzati tisinu? Potrosi na mene 5 minuta Zelim da osetim tvoj slatki, nezni dodir Celim telom Zelim da te poljubim poslednji put Oboje smo bez granica Kada to ostavimo iza sebe znatjemo da je kraj upravo ovde
Osecam se suvise uplaseno Samo pokusavam da razumem Zasto ova ljubav ne moze da bude kristalno cista Tvoje usne deluju tako zaledjujuce Zahtevaju slatke poljupce Da li je to vazduh ili sta, jer ja ne mogu da disem?
Samo sacekaj sekund, ljubavi (samo sekund) Samo da mi kazes da je sve ovo greska
Hoces li molim te zadrzati tisinu? Potrosi na mene 5 minuta Zelim da osetim tvoj slatki, nezni dodir Celim telom Zelim da te poljubim poslednji put Oboje smo bez granica Kada to ostavimo iza sebe znatjemo da je kraj upravo ovde
Molim te, drzi me za ruku, ljubavi Moj dah nece da se vrati Kazi da me volis, da ti nisi kriv Samo na jedan momenat Verovacu da su tvoje reci reci prave ljubavi
Hoces li molim te zadrzati tisinu? Zelim da osetim tvoj slatki, nezni dodir Zelim da te poljubim poslednji put Kada to ostavimo iza sebe znatjemo da je kraj upravo ovde
Hoces li molim te zadrzati tisinu? Potrosi na mene 5 minuta Zelim da osetim tvoj slatki, nezni dodir Celim telom Zelim da te poljubim poslednji put Oboje smo bez granica Kada to ostavimo iza sebe znatjemo da je kraj upravo ovde! | |
| | | ..
| Naslov: Re: Prevodi pesama sa engleskog Ned Jul 15, 2007 4:22 pm | |
| I WANNA BE THE RAIN/Zelim da budem kisa
Nije dovoljno biti onaj uz koga si Nije dovoljno biti onaj kome si bliska Zelim da budem mnogo vise Ljubav zbog koje zivis Vazduh koji udises Zelim da budem sve sto te dodiruje, sve
Zelim da budem kisa koja pada na tebe I spere sav bol zelim da budem sunce koje sija na tebe I greje tvoj svet svaki dan Zelim da budem nebo koje drzi zvezde za tebe Tako da se nikad ne izgubis Zelim da budem vetar koji ti ljubi lice Zelim da budem kisa
Nije mi dovoljno da budem sa tobom Zelim da budem sve sto te okruzuje Sunce da sijam na tvojoj kozi Svaki dah koji udahnes Ili koji ti treba Zelim da budem sve sto te dodiruje, sve
Zelim da budem kisa koja pada na tebe I spere sav bol zelim da budem sunce koje sija na tebe I greje tvoj svet svaki dan Zelim da budem nebo koje drzi zvezde za tebe Tako da se nikad ne izgubis Zelim da budem vetar koji ti ljubi lice Zelim da budem kisa
I kad spavas I kad sanjas Zelim da budem jedino sto vidis Zar ti neces biti u svemu?
Zelim da budem kisa koja pada na tebe I spere sav bol zelim da budem sunce koje sija na tebe I greje tvoj svet svaki dan Zelim da budem nebo koje drzi zvezde za tebe Tako da se nikad ne izgubis Zelim da budem vetar koji ti ljubi lice Zelim da budem kisa! | |
| | | ..
| Naslov: Re: Prevodi pesama sa engleskog Sre Jul 18, 2007 5:50 pm | |
| SAVE ME/Spasi me
Cesto se rastuzim Jer mi nedostajes od kada si me ostavio Odvojena sam od sveta Nekada ne mogu da podnesem dnevnu svetlost Jer mi nedostajes od kada si me ostavio Ja sam samo odraz tvog srca U sred ove noci Zelim te nazad, stvarno si mi potreban
Daj mi svoju ljubav, ponudi mi svoje rame Spasi moju dusu ove samoce Daj mi svoju ljubav, ponudi mi svoje rame Spasi me jer posustajem Daj mi svoju ljubav, ponudi mi svoje rame Spasi moj zivot ove praznine Spasi me sada jer posustajem...
Toliko stvari se krije iza mog osmeha Jer mi nedostajes od kada si me ostavio Svaki dan pokusavam da prezivim Nekada ne mogu da podnesem dnevnu svetlost Jer mi nedostajes od kada si me ostavio Ja sam samo odraz tvog srca U sred ove noci Zelim te nazad, stvarno si mi potreban
Daj mi svoju ljubav, ponudi mi svoje rame Spasi moju dusu ove samoce Daj mi svoju ljubav, ponudi mi svoje rame Spasi me jer posustajem Daj mi svoju ljubav, ponudi mi svoje rame Spasi moj zivot ove praznine Daj mi svoju ljubav, ponudi mi svoje rame Spasi me sada jer posustajem...
Daj mi svoju ljubav, ponudi mi svoje rame Spasi moju dusu ove samoce Daj mi svoju ljubav, ponudi mi svoje rame Spasi me jer posustajem Daj mi svoju ljubav, ponudi mi svoje rame Spasi moj zivot ove praznine Daj mi svoju ljubav, ponudi mi svoje rame Spasi me sada jer posustajem...
| |
| | | joda
Broj poruka : 123 Godina : 27 Datum upisa : 20.05.2009
| Naslov: Re: Prevodi pesama sa engleskog Čet Jun 11, 2009 6:08 pm | |
| Rihanna-Dont stop te music Molim te ne prekidaj glazbu
Postaje kasno Odlazim na svoje omiljeno mjesto Micem svoje tijelo,skidam stres sa sebe Nisam trazila nikoga dok si gledao U mojem smjeru Potencijalni kandidat (yea) Tko bi znao Ti cinis da je nemoguce ostati ovdje Baby moram reci da je tvoja aura nevjerovatna Ako moras ici ostani Znas li sto si zapoceo Dosla sam na tulum A sada plesemo na podiju Pravimo se nestasni Tvoje ruke oko moga struka Samo pusti glazbu Ruka u ruci Grudi uz grudi A sad smo obraz u obraz Zeli te odvesti Hajde da pobjegnemo u glazbu DJ pusti da svira Ne mogu to odbiti Kao nacin na koji ti to radis Nastavi dalje Molim te ne prekidaj Molim te ne prekidaj Molim te ne prekidaj glazbu Baby jesi li spreman jer se blizi Zar ne osjecas strast koja samo sto ne eksplodira Nitko ne mora znati sto se dogada medu nama Ovo je privatni sou (oh) Molim te ne prekidaj glazbu Ma say ma sa,Ma ma coo sa Ma say ma sa,Ma ma coo sa Molim te ne prekidaj glazbu. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Prevodi pesama sa engleskog | |
| |
| | | | Prevodi pesama sa engleskog | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |