|
| Prevodi pesama | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
..
Broj poruka : 264 Godina : 32 Datum upisa : 29.06.2007
| Naslov: Prevodi pesama Ned Jul 15, 2007 3:42 pm | |
|
Poslednji izmenio dana Ned Jul 15, 2007 4:03 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | ..
| Naslov: Re: Prevodi pesama Ned Jul 15, 2007 3:47 pm | |
| REBELDE/Buntovnik
Dok moje misli odlaze tamo gde si ti Moj otac ponovo viče Da sam prokleo moju budućnost i njegov mir Na moj način
Iako ga čujem ja sam daleko odavde Zatvorim očim i mislim na tebe
Buntovnik sam Kada nisam kao drugi Buntovnik sam Kada te volim do ludila Buntovnik sam Kada ne mislim kao juče Buntovnik sam Kada mi se uvučes pod kožu Da, buntovnik sam Možda,….. niko me ne poznaje
Jedan od ovih dana ću pobeći Da stavim na kocku sve zbog jednog sna Sve u životu se dobija i gubi Treba se kladiti , treba sekladiti bez straha Nije mi puno bitno šta kažu o meni Zatvorim oči i mislim o tebi
Buntovnik sam Kada nisam kao drugi Buntovnik sam Kada te volim do ludila Buntovnik sam Kada ne mislim kao juče Buntovnik sam Kada mi se uvučes pod kožu Da, buntovnik sam Možda,…..
Nije mi puno bitno šta kažu o meni Zatvorim oči i mislim o tebi
Buntovnik sam Kada nisam kao drugi Buntovnik sam Kada te volim do ludila Buntovnik sam Kada ne mislim kao juče Buntovnik sam Kada mi se uvučes pod kožu
Buntovnik sam Kada nisam kao drugi Buntovnik sam Kada te volim do ludila Buntovnik sam Kada ne mislim kao juče Buntovnik sam Kada mi se uvučes pod kožu Buntovnik sam! | |
| | | ..
| Naslov: Re: Prevodi pesama Ned Jul 15, 2007 3:51 pm | |
| ENSEÑAME/Nauci me
Bol je saznanje da se nase moze zavrsiti Zato sto prosto i jednostavno nikada nisam znala da glumim. I znam da umires zamnom, zivis za mene I nikada me nisi ostavio iza Iako znas da me je ponekad samo strah. Ali zivis u meni, zajedno samnom, U mojoj unutrasnjosti, u ovom zbunjenom srcu. Zato te pitam, molim te
Nauci me da te volim malo vise I da saosecam s' tobom. Lljubav koju mi dajes polako se hladi, Hocu da te vidim odmah Nauci me da te volim malo vise I da zivim sa tobom, Jer ne podnosim osecaj usamljenosti Saznanja da si moj, hocu da idem gde ti ides...
Daleko od pomisli da radim nesto lose, Moram da priznam Da me je sve ovo izaslo lose.
Zato cu nauciti, ziveti, zagrliti te vvise i vise I ne zelim i ne smem i ne mogu da te ne vidjam Zato sto zivis u meni, zajedno samnom, U mojoj unutrasnjosti, u ovom zbunjenom srcu. Zato te pitam, molim te...
Nauci me da te volim malo vise I da saosecam s' tobom. Lljubav koju mi dajes polako se hladi, Hocu da te vidim odmah Nauci me da te volim malo vise I da zivim sa tobom, Jer ne podnosim osecaj usamljenosti Saznanja da si moj, hocu da idem gde ti ides...
(Bol je saznanje da se nase moze zavrsiti Zato sto prosto i jednostavno nikada nisam znala da glumim.)
Nauci me... I da se saosecam sa tobom... Polako se hladi, Hocu da te vidim odmah...
Nauci me da te volim malo vise I da zivim sa tobom, Jer ne podnosim osecaj usamljenosti Saznanja da si moj, hocu da idem gde ti ides... | |
| | | ..
| Naslov: Re: Prevodi pesama Ned Jul 15, 2007 4:00 pm | |
| AUN HAY ALGO/Ipak postoji nesto
Izmedju mene I tebe Se radja nesto U mojoj unutrasnjosti Ostajes
Znam da ti I ja Imamo proslost Koja nam se mozda Nikada vise nece dogoditi
U unutrasnjosti koze Postoji jedno zbogom koje je tesko zaboraviti Ali takodje Se rodila jedna ljubav Koja moze da ucini cudo..
Ako nekada Mislis na mene Mozda kada me vidis Postanes srecan Mozda izmedju nas Ipak ostoji nesto od ljubavi Ako nekada Mislis na mene Mozda kada me vidis Postanes srecan Mozda izmedju nas Ipak ostoji nesto od ljubavi…
Izmedju tebe I mene Su stara osecanja Mislim da se nece Ponoviti nikada..
Znam da ti I ja Imamo pricu Koja nas je ostavila U sredini samoce…
Ako nekada Mislis na mene Mozda kada me vidis Postanes srecan Mozda izmedju nas Ipak ostoji nesto od ljubavi Ako nekada Mislis na mene Mozda kada me vidis Postanes srecan Mozda izmedju nas Ipak ostoji nesto od ljubavi…
Dobro me pogledaj Ja sam jos ovde Umirem,da te nadjem u sedi Dobro me pogledaj Ja sam jos ovde Slusaj me,ne znam da zivim bez tebe…
Ako nekada Mislis na mene Mozda kada me vidis Postanes srecan Mozda izmedju nas Ipak ostoji nesto od ljubavi Ako nekada Mislis na mene Mozda kada me vidis Postanes srecan Mozda izmedju nas Ipak ostoji nesto od ljubavi… | |
| | | ..
| Naslov: Re: Prevodi pesama Ned Jul 15, 2007 4:01 pm | |
| SALVAME/Spasi me
Biti iznenadjen je moja potreba Zivim bez nade Od kada se vishe ne vrachash Zivim zbog zelje Sa cvorom na grlu I to je to, ne pustam te da prestanesh da mislish Malo po malo, srce gubi veru, gubi zvuk
Spasi me od zaborava, spasi me od usampljenosti Spasi me od dosade, predajem se tebi Spasi me od zaborava, spasi me od mraka Spasi me od dosade, nikad me nemoj pustiti da propadnem
Molim jako da nastavim, ali ljubav je samo rec koju ponekad jako teshko zaboravim Zivim zbog zelje Sa cvorom na grlu I to je to, ne pushtam te da prestanesh da mislish Malo po malo, srce gubi veru, gubi zvuk..
Spasi me od zaborava, spasi me od usampljenosti Spasi me od dosade, predajem se tebi Spasi me od zaborava, spasi me od mraka Spasi me od dosade, nikad me nemoj pustiti da propadnem! | |
| | | ..
| Naslov: Re: Prevodi pesama Ned Jul 15, 2007 4:15 pm | |
| FUEGO/Vatra
Toplota mog tela se povecava skoro bez kontrole sa svakim pokretom Pocinje sa mojim rukama a zavrsava se u mom srcu Kad sam ti cudna
Delici ljubavi koji plivaju u meni pokusavaju da zapale led na tvom srcu
Plasim se Da izgubim kontrolu Ne nadam se Vracanju tebi Kad god te nadjem, vratices se u zelju Koja polako gori mojom vatrom Vatrom
Moj impuls je ubrzan sa tobom pricvrscenim za mene I samnom Nisam umorna od zadrzavanja tebe samo za sebe Ako su tako blizu Delici ljubavi koji plivaju u meni pokusavaju da zapale led na tvom srcu
Plasim se Da ne izgubim kontrolu Ne nedam se Vracanju tebi Kad god te nadjem , vratices se u zelju Koja polako gori mojom vatrom Vatrom
Osecam vatru u sebi vatru koja dolazi od tebe I to je zbog svega sto sam zelela
Plasim se Da ne izgubim kontrolu Ne nedam se Vracanju tebi Kad god te nadjem, vratices se u zelju Koja polako gori mojom vatrom Vatrom! | |
| | | ..
| Naslov: Re: Prevodi pesama Ned Jul 15, 2007 4:16 pm | |
| ESTE CORAZON/Ovo srce
Kako mogu da povratim tvoju ljubav, Kako da izvucem tugu iz mog srca, Moj svet se okrece samo zbog tebe Kako da izlecim ovaj duboki bol Osecam da mi tece venama tvoj dah Tako sam povezana sa tobom Cak te I u snovima vidim Bez tebe umrecu
I ovo srce koje si ukrao, Kada si otisao, I otisao si sa mojim poljubcima Sa mojim poljupcima i mojim snovima, I ovo srce kuca Svaki put sve sporije I osecam u sebi Kako se vatra nije ugasila
Kako da smirim ovu duboku opsesiju Kako da objasnim dusi[srcu]da se zavrsilo Pocinjem da ludim zbog tebe Cak i u snovima te vidim bez tebe umrecu
I ovo srce koje si ukrao, Kada si otisao, I otisao si sa mojim poljubcima Sa mojim poljupcima i mojim snovima, I ovo srce kuca Svaki put sve sporije I osecam u sebi Kako se vatra nije ugasila
Nastavlja da gori Dok ljubav postoji Ljubav se nece ugasiti
I ovo srce koje si ukrao, Kada si otisao, I otisao si sa mojim poljubcima Sa mojim poljupcima i mojim snovima, I ovo srce kuca Svaki put sve sporije I osecam u sebi Kako se vatra nije ugasila! | |
| | | ..
| Naslov: Re: Prevodi pesama Ned Jul 15, 2007 4:17 pm | |
| CUANDO EL AMOR SE ACABA/Kad se ljubav zavrsi
Ustajem i nijedna od mojih misli ne odlazi zbunjena sam bez znanja gde idem Ja sam jedna devojka zaljubljenau tvoje dodire Izlazim napolje kao motor
Trazim bez znanja S kim ces otici mirim se mislju Da se i sa drugima ovako poigravas idem da zalecim oziljke sa srca koje je danas oslobodjeno tvoje kontrole
Ne mogu da razumem, ne zelim da razumem Razlog ove situacije Ali ne mogu da nastavim Da zavisim od tvog raspolozenja Gasi se ljubav, gasi se strast Ti zaboravljas sve Ali danas je dan Kada je tvoj glas vec nestao.
Necu vise tragati za tvojim mirisom Detalji su nestali i ja odbijam da mislim Da cu tvoju stranu osvetljivati idem da zalecim oziljke sa srca koje je danas oslobodjeno tvoje kontrole
Ne mogu da razumem, ne zelim da razumem Razlog ove situacije Ali ne mogu da nastavim Da zivim od tvog raspolozenja Gasi se ljubav, gasi se strast Ti zaboravljas sve Ali danas je dan Kada je tvoj glas vec nestao! | |
| | | ..
| Naslov: Re: Prevodi pesama Ned Jul 15, 2007 4:18 pm | |
| DOS ENAMORADOS/Dva ljubavnika
Sutra kad svane pitacu je Sutra kada je vidim Sutra kad svane pitace me Sutra kada ga vidim I pocinjem da drhtim Umirem od zelje da te zagrim
I srce je ono koje te zove Moja ljubavi
Ako kazes da stiticu te Sa svom svojom ljubavlju I mojim srcem Ako kazes da obecacu ti Moju vernost i moje razumevanje I u ovom svetu tako cudnom odlaze Ujedinujuci puteve,dva ljubavnika
Sutra kada svane Nece biti isto Sutra ona me ceka Sutra kada svane Nece biti isto Sutra kada ga vidim
I pocinjem da se molim Umirem od zelje da te poljubim
I razum ne shvata nista Srce...
Ako kazes da stiticu te Sa svom svojom ljubavlju I mojim srcem Ako kazes da obecacu ti Moju vernost i moje razumevanje
I u ovom svetu tako cudnom odlaze Ujedinujuci puteve,dva ljubavnika! | |
| | | ..
| Naslov: Re: Prevodi pesama Ned Jul 15, 2007 4:19 pm | |
| FELIZ CUMPLEAÑOS/Srecan rodjendan
Nesto specialno sam ti pripremila Znam da ces se iznanaditi U ovom rodjendanu Pojescu tvoje srce Videces kao cu se lose ponasati Tvoje drugadice cu da muvam U ovom rodjendanu Pokusacu da bude naj gori
Necu vise da me obmanjujes ljubavi Dok me varas bez razloga Zbog toga ova farsa se zavrsila Bye bye srecan rodjendan uu sa la lala Srecan rodjus Srecan rodjus
Znam da mozda otici Ali si ti bijo isti I u ovom rodjendanu Pojescu tvoje srce
Necu vise da me obmanjujes ljubavi Dok me varas bez razloga Zbog toga ova farsa se zavrsila Bye bye srecan rodjendan uu sa la lala Srecan rodjus Srecan rodjus! | |
| | | ..
| Naslov: Re: Prevodi pesama Ned Jul 15, 2007 4:20 pm | |
| FUERA/Odlazi
Od tvog glasa mi postaje lose Vec je proslo cetiri Shvati da ne zelim da pricam o tome Nema svrhe
Prekini vezu, ili cu ja tebi prekinuti Mrzim te previse Ne zovi i ne trazi me vise Cinis me ocajnom
Ne das mi da zivim Ne podnosim te, pocinjem da se ljutim Vise ne zelim da pricam o proslosti REci cu ti, volela sam te kao sto nikad nikog nisam volela Ismejao si me, povredio si me toliko.
Odlazi... Vise mi ne nedostajes Ne zelim vise nikad da te vidim kraj sebe Odlazi...Vise te ne volim Nisi mi vise potreban i (halagos ne znam sta znaci) Odlazi...Skodis mi Bolje da prekinemo ovo u miru Odlazi... Na kraju krajeva Neko me ceka
Rekla sam ti da vise ne dolazis Sta zelis da uradim Da mi vise ne smetas Ne donosi poklone Odlazi, uskoro zatvaram Vec mi dosadjujes Ne zovi me i ne trazi me vise Cinis me ocajnom.
Ne das mi da zivim... | |
| | | ..
| Naslov: Re: Prevodi pesama Ned Jul 15, 2007 4:24 pm | |
| LENTO/Polako
Gubim glavu I kontrolu (Dulce) Haluciniram da sam gde nisam U senci zamka gde smo samo ti I ja Na jednoj zabavi koja ne zeli da se zavrsi Ja zavedena muzikom I ti Vlasnik mog zivota Princ iz bajke Koji me vodi u ludilo I tera da pomeram telo tamo-ovamo…. Dobro…
Glasno Ja ne zelim da se san koji imam zavrsi,igraj Glasno Tako sanja RBD sa Luny Tunes Lento Igramo u snu crtanih likova Lento Radi dobro glasno Igraj glasno
Ja ne zelim da se san koji imam zavrsi,igraj Glasno Tako sanja RBD sa Luny Tunes Glasno Igramo u snu crtanih likova Glasno Radi dobro glasno Igraj glasno (Anahi) Oni su bili u reci sobe Kaskada vode je bila pod velikim pritiskom Ovaj san nema nikakvo objasnjenje Ovo je ludos koja se prohtela srcu. (DULCE) Zabava je u nasem zamku Nema nikog samo ti I ja Ne zelim nista,samo da igram sa tobom Tamo-ovamo I dobro…
Glasno Ja ne zelim da se san koji imam zavrsi,igraj Glasno Tako sanja RBD sa Luny Tunes Lento Igramo u snu crtanih likova Lento Radi dobro glasno Igraj glasno
Ja ne zelim da se san koji imam zavrsi,igraj Glasno Tako sanja RBD sa Luny Tunes Lento Igramo u snu crtanih likova Lento Radi dobro glasno Igraj glasno (Poncho) Ja ne zelim da me bude Iz mog sna Ne radite to zog niceg na zemlji Danas mi nece oduzeti iluziju da budem tvoj gospodar Ne zelim da vidim kako se sloboda zavrsava Noc se ne zavrsava a pogotovo nasa ljubav Bices moja zajubljena u mojoj prici,bajci I u mom showu Kako vreme prolazi,sve te vise volim Ja ne zelim da napustim san ljubavi koji nas je spojio (Mayte) Ljubavi ne idi od mene,ne Ne menjajmo nasu sudbinu Osecam da te srce zeli Imam veliki pritisak zbog tebe Zelim da znam koja je tvoja namera Ne pokazujes znak ili zbunjenost Kako si,osecas li istu emociju Pusti me da znam sta osecas dok pleses glasno
(Dulce y Christian) Glasno Ja ne zelim da se san koji imam zavrsi,igraj Glasno Tako sanja RBD sa Luny Tunes Lento Igramo u snu crtanih likova Lento Radi dobro glasno Igraj glasno
Ja ne zelim da se san koji imam zavrsi,igraj Glasno Tako sanja RBD sa Luny Tunes Lento Igramo u snu crtanih likova Lento Radi dobro glasno Igraj glasno (Chris) Ne zelim da me bude iz sna koji osecam U kome igram sa tobom,glasno Ne zelim da se probudim iako svice Ova strast me ubija I pocinjem da ludim! | |
| | | ..
| Naslov: Re: Prevodi pesama Ned Jul 15, 2007 4:27 pm | |
| LISO, SENSUAL/Prava senzualna
Videla sam ga... kako dolazi, nikad nisam videla decka tako cuero Videla sam ga... kako prolazi ispred mojih ociju kao san Ali sam ga izgubila na tren, i za toliko je nestao Samo mogu da se secam njeove kose, prave i senzualne
Video sam je... kako dolazi kao boginja medju ljude Video sam je... kako prolazi i nismo skidali pogled jedno s drugog Ali je njen decko bio ljubomoran i snazno je zagrlio Samo mogu da se secam mirisa njene koce
Bila je prava i senzualna cela njena kosa Bila je prava i senzualna cela njena kosa Kako mogu da je zaboravim ako je usla duboko Kako da prestane da mi nedostaje ako je ostala u mojim snovima
Mozda smo... ko zna dve duse bliznakinje Mozda se... ko zna sretnemo negde Imam predosecaj da ako ne bude danas bice sutra Znam da ce se przo vratiti njena kosa, prava i senzualna
Bila je prava i senzualna cela njena kosa Bila je prava i senzualna cela njena kosa Kako mogu da je zaboravim ako je usla duboko Kako da prestane da mi nedostaje ako je ostala u mojim snovima! | |
| | | ..
| Naslov: Re: Prevodi pesama Sre Jul 18, 2007 2:13 pm | |
| ME HE ENAMORADO DE UN FAN/Zaljubila sam se u jednog fana
Kada izadjem da pevam vidim te tamo Gledas u mene i ja pocinjem da drhtim Izadjem da te trazim,ali nikad te ne nadjem Uvek odes i ja vicem
Ko mi je ponudio resenje Da sredim moju situaciju Zaljubila sam se u jednog fana I nikad ne mogu da ga nadjem
Ko mi je ponudio resenje (Ko mi je ponudio resenje) Da sredim moju situaciju (da sredim moju situaciju) Zaljubila sam se u jednog fana (zaljubila sam se u jednog fana) Ai,ai,ai,hey
Pitam ovde,pitam tamo I ne zna niko,nista o tebi Nemam vise zelje da pevam Ne zelim da vezbam I vicem
Ko mi je ponudio resenje Da sredim moju situaciju Zaljubila sam se u jednog fana I nikad ne mogu da ga nadjem
Ko mi je ponudio resenje (Ko mi je ponudio resenje) Da sredim moju situaciju (da sredim moju situaciju) Zaljubila sam se u jednog fana (zaljubila sam se u jednog fana) Ai,ai,ai,hey | |
| | | ..
| Naslov: Re: Prevodi pesama Sre Jul 18, 2007 2:14 pm | |
| ME VOY/Odlazim
Ja sam te volela,odolevala Kao andjeo koji peva Kao da si bio jedini. Ja sam verovala u tvoje lazi, A ti si mi se smejao iza ledja I krao kao naljboji lopov,ti…..
I danas ti kazem da sam ti ja Dala svu svoju snagu,iluziju I zato ne ostavljaj me samu,zbunjenu I punu prezira. Bol koji si ostavio da zgazi moje srce Ako mislis da sam tvoja, Vec ces videti kada se vratis ovde
Tvoja senka me progoni I gusi, Duh koji si sada ti. Uvek jaka,uvek slaba Zavrsava se na tome da se uvek vracas, Ali ja razbijam viziju…ovde….
I danas ti kazem da sam ti ja Dala svu svoju snagu,iluziju I zato ne ostavljaj me samu,zbunjenu I punu prezira. Bol koji si ostavio da zgazi moje srce Ako mislis da sam tvoja, Vec ces videti kada se vratis ovde
Nema nista da se kaze, Vise ne moras da lazes, Progutaj tvoju izdaju, Ja odlazim. Ne postoji oprostaj, Ne postojimo ti I ja, Ne podnosim tvoj stav,odlazim…. Sta je bilo,sta postoji,sve sto je posojalo, Vec je zaboravljeno
I danas ti kazem da sam ti ja Dala svu svoju snagu,iluziju I zato ne ostavljaj me samu,zbunjenu I punu prezira. Bol koji si ostavio da zgazi moje srce Ako mislis da sam tvoja, Vec ces videti kada se vratis ovde Znam da prevod nije bas bukvalan,vi ispravite jer znam da ima dosta gresaka. | |
| | | ..
| Naslov: Re: Prevodi pesama Sre Jul 18, 2007 2:15 pm | |
| MONEY, MONEY/Pare, pare
Ove veceri necu da predam srce Necu da mesam ljubav sa strascom Necu da znam nista o prevarama koje me cine razocarana Nakon sto se predam napustena Necu biti luda , izgubljena zbog jednog decka Koji nema nista da mi da samo jedno tvrdo srce Money , money ako nema money , money , neces imati ni moj broj telefona Platila sam sa suzama bol I u mene , samo to jadno srce I danas znam , da vise necu pricati o ljubavi Bez da me rasplaces , anyway Necu vise da placem , neci vise da placem , necu vise da placem ,necu vise da placem , neci vise da placem , necu vise da placem I ove veceri cu da je izvedem , da te igram Kako muzika leti Nosimo moja osecanja u jednom putu I ti osecas kako se moje srce zaledjuje I uradi se hladno , proracuno kad ti Oseti kako muzika leti Nosimo moja osecanja u jednom putu I ti osecas kako se moje srce zaledjuje I uradi se hladno , proracuno kad ti Hoces da uradis da placem I vise necu da placem Hoces da uradis da placem I vise necu da placem , anyway Ove noci cu da uzmem tvoje srce Trazim da ga izvadim iz mracnog zatvora Nakon igranja sa tobom uradicu da osetis Toliko ljubavi da ces zaboraviti brigu i ja Pazi kazem da te volim , da umiren da budes pored mene Igrajuci ovaj reggeton Honey honey dance until we see the moon Igramo sa muzikom od Looney Tunes Plati sa suzama bol I u meni , samo jadno srce Igraj i samo otvori tvoje srce I ja necu da uradim da places , anyway Necu da uradim da places , necu da uradim da places , necu da uradim de places , necu da uradim da places ,necu da uradim da places , necu da uradim de places , necu da uradim da places , anyway Oseti kako muzika leti Nosimo moja osecanja u jednom putu I ti osecas kako se moje srce zaledjuje I uradi se hladno , proracuno kad ti (repeat x4) Hoces da uradis da placem I vise necu da placem Hoces da uradis da placem I vise necu da placem , anyway Looney Tunes sa RBD , od Meksika za ceo svet! | |
| | | ..
| Naslov: Re: Prevodi pesama Sre Jul 18, 2007 2:16 pm | |
| NO PARES/Ne prekidaj
Niko ne moze da zgazi tvoju slobodu Vici jako ako hoce da te ucutkaju Nista ne moze da te zaustavi,ako imas veru Nemoj da stajes sa tvojim imenom ispisanim na zidu…. ispisanim na zidu…..
Ne stidi se nikada,uvek podigni glas Bori se jako,bez mere,ne dozvoli da te prevare Nemoj da stajes sa tvojim imenom ispisanim na zidu…. ispisanim na zidu…..
Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Nemoj imati strah da letis Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Nemoj imati strah da letis
Ne unistavaj dobrotu u tvom srcu, Sve sto radis radi sa ljubavju, Sa krilima,sa vetrom,nemas sta da izgubis Nemoj da stajes sa tvojim imenom ispisanim na zidu…. ispisanim na zidu…..
Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Nemoj imati strah da letis Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Nemoj imati strah da letis OOOO….JEEEE….
Ne prekidaj nikada da sanjas….. | |
| | | ..
| Naslov: Re: Prevodi pesama Sre Jul 18, 2007 2:19 pm | |
| OTRO DIA QUE VA/Jos jedan dan koji prolazi
Vreme je obrisalo sve iz mog srca Svako secanje kojem ne pridajem osecanja. Krila mi rastu ispocetka Zato sto slepo verujem u tebe Nista ne moze da me pobedi Ako te imam pored sebe ispunjavas me svetloscu koja raste prema jugu
Ako krene unazad pokusacu da poletim jer niko ne moze da mi unisti veru pogled je dovoljan da se opet zaljubis u mene
Jos jedan dan koji prolazi... u preporuci da se voli jos jednom Jos jedan dan koji prolazi... u snu da se moja proslost vise nikad nece vratiti Jos jedan dan koji prolazi... u preporuci da se voli jos jednom Jos jedan dan koji prolazi... u snu da se moja proslost vise nikad nece vratiti
Zakrpi mi srce Izbavi me iz unutrasnjosti Nemoj da dzvolis da me opet povredi Ova muka kad sam bez tebe Nista ne moze da me pobedi Ako te imam pored sebe ispunjavas me svetloscu koja raste prema jugu
Ako krene unazad pokusacu da poletim jer niko ne moze da mi unisti veru pogled je dovoljan da se opet zaljubis u mene
Jos jedan dan koji prolazi... u preporuci da se voli jos jednom Jos jedan dan koji prolazi... u snu da se moja proslost vise nikad nece vratiti Jos jedan dan koji prolazi... u preporuci da se voli jos jednom Jos jedan dan koji prolazi... u snu da se moja proslost vise nikad nece vratiti
Jos jedan dan koji prolazi... u preporuci da se voli jos jednom Jos jedan dan koji prolazi... u snu da se moja proslost vise nikad nece vratiti Jos jedan dan koji prolazi... u preporuci da se voli jos jednom Jos jedan dan koji prolazi... u snu da se moja proslost vise nikad nece vratiti. | |
| | | ..
| Naslov: Re: Prevodi pesama Sre Jul 18, 2007 2:21 pm | |
| QUIZA/Mozda
Znam da sam se umorio boreci se Protiv vremena[ili kazaljki na satu ako cemo bukvalan prevod ali ovako lepse zvuci] Znam da smo postali dva stranca Znam da se nase vreme zavrsilo
Mislim da je kasno za razgovor Mislim da je beskorisno cekati I da mi zelis oprostiti
Mozda sam bio ja Taj koji je zaboravio poljupce Koje sam jednog dana zaboravio ispod pokrivaca Mozda me je tvoj glas Potsetio Na snove koje sam jednog lepog dana ostavio u tvojoj sobi
Danas sam opet pogledao kroz prozor Da se uverim da vise nisi tu Osecam da vise nece biti sutra Ova umorna ljubav ce nam otici
Nema nista vise da se pita (nista) Nema razloga za zamisljanje Da mi zelis oprostiti
Mozda sam bio ja Taj koji je zaboravio poljupce Koje sam jednog dana zaboravio ispod pokrivaca Mozda me je tvoj glas Potsetio Na snove koje sam jednog lepog dana ostavio u tvojoj sobi
Nema nista vise da se pita (nista) Nema razloga za zamisljanje Da mi zelis oprostiti
Mozda sam bio ja Taj koji je zaboravio poljupce Koje sam jednog dana zaboravio ispod pokrivaca Mozda me je tvoj glas Potsetio Na snove koje sam jednog lepog dana ostavio u tvojoj sobi! | |
| | | ..
| Naslov: Re: Prevodi pesama Sre Jul 18, 2007 2:27 pm | |
| SANTA NO SOY/Sveta nisam
Nisam od one koje veruju Koje razumeju sta je osecati se Dobro ili lose Nikad necu imati reci koje kazu stvari Bez date uvredim Znam da nije lako Da uradim sta hocu bez da me briga Mozes da budes deo od mene Pustime da ídem ili ce biti kasno
Ne trazim ti da mi izvinis Jer znam da je tvoja greska Volime , pustime , trazime , Ali me pusti sa nastavim
I gde ostaje deo mene , Koji nikad nezna gde da ide Ako gresim samo volime , pustime, Trazi me, ostani dok se ne vratim tebi I gde ostaje deo od mene koji nikad nije dao srce za tebe , ako me nerazumes samo volime , pustime, Trazime , ostani zato sto sveta nikad nisam bila
Nisam od one koje vide I sude sve samo po izgledu Nisam ista od ostale Koje hocu stvari koje im nemozes dati
Dodji i pomozimi da osetim Vise mi ne treba nista od drugih I tako da me ne ubije istina Pa nisam ista ista ali Sveta nikad nisam bila
Ne trazim ti da mi izvinis Jer znam da je tvoja greska Volime , pustime , trazime , Ali me pusti sa nastavim
I gde ostaje deo mene , Koji nikad nezna gde da ide Ako gresim samo volime , pustime, Trazime, ostani dok se ne vratim tebi I gde ostaje deo od mene koji nikad nije dao srce za tebe , ako me nerazumes samo volime , pustime, Trazime , ostani zato sto sveta nikad nisam bila
Sveta nisam i necu biti… | |
| | | ..
| Naslov: Re: Prevodi pesama Sre Jul 18, 2007 5:39 pm | |
| SER O PARECER/Postojim
Postojim, sta zamisljas Ne mozes me uciniti vlasnicom tvog zivota Ako me ne gledas,baby….
Mnogo sam puta pokusavala Da podignem glas, Da probudim prazan interes Koji ce te uciniti mojim…..
I znam da se mozda taj dan Nikada nece dogoditi .Ali,ti ces uvek u mojim snovima biti Kao svetlost koja me ispunjava Koja me budi,zelim opet da pokusam….
Ja……..
Znam da srce udara sve jace,vise od motora Iako ne znas nista o meni Jednog dana ces se odvaziti da saznas,ljubavi.
Kada sam uspela I priblizila se tebi, Posvadjala sam se,zivci su me ubijali Nisam rekla nista,baby….
Drugog dana kada sam se ubedila da govorim, Videla sam te da prolazis sa drugom,veoma srecan Nije bio momenat,baby….
Ali,ti ces uvek u mojim snovima biti Kao svetlost koja me ispunjava Koja me budi,zelim opet da pokusam….
Videti te da prolazis bez reci,je surova patnja Koja prestane na kratko kada pomislim na tebe Prolazis pored mene,uz jedno osecanje… I ne interesuju me dani koji ce se desiti ili ce umreti pokusaj….
Zelim ponovo da pokusam….
Ali,ti ces uvek u mojim snovima biti Kao svetlost koja me ispunjava Koja me budi,zelim opet da pokusam….
| |
| | | ..
| Naslov: Re: Prevodi pesama Sre Jul 18, 2007 5:40 pm | |
| SOLO QUEDATE EN SILENCIO/Samo zadrzi tisinu
Nadjem te budnog kazhesh da ti je zhao dok ti suza klizi niz lice... Zagrlis me, ja se zaledim, pitas me za poljubac i ja prestanem da dishem
Samo sacekaj momenat, kazi mi da to nije istina
Samo zadrzi tisinu 5 minuta, drzhi me na momenat, priblizhi mi se... Dachu ti poslednji poljubac, onaj najdublji, uskladichu svoja osechanja i udaljiti se od tebe...
Tako sam uplashen i ne razumem shta sam loshe uradio... Zagrlish me, ja se zaledim, pitash me za poljubac i ja prestanem da dishem....
Samo sacekaj momenat, kazi mi da to nije istina
Samo zadrzi tisinu 5 minuta, drzhi me na momenat, priblizhi mi se... Dachu ti poslednji poljubac, onaj najdublji, uskladichu svoja osechanja i udaljiti se od tebe...
Daj mi svoju ruku, vrati mi vazduh nazad, kazhi mi da me volish, da nisi kriv.... I samo na minut, kazhi mi da to nije istina...
| |
| | | ..
| Naslov: Re: Prevodi pesama Sre Jul 18, 2007 5:41 pm | |
| TAL VEZ DESPUES/Mozda kasnije
Moja slika na zidu te izludjuje,takodje Dok trazis moj telefon,ne uspevas da se odmoris Ovog puta necu biti tvoja princeza Koja place nad morem samoce….
(Boli biti)Ona koje te trazi telefon (Boli biti)Ona koja trazi ljubav (Moze biti)Pogledi padaju I cini se kasno I ne znam…. (Mozda kasnije) ces me ponovo videti… Mozda kasnije…..
Jer si me zbog nacina na koji sam te gledala pratio do kraja…. I dao si mi razlog zbog kojeg si jednog dana poslusao srce… Ovog puta necu biti tvoja princeza Koja place nad morem samoce….
(Boli biti)Ona koje te trazi telefon (Boli biti)Ona koja trazi ljubav (Moze biti)Pogledi padaju I cini se kasno I ne znam…. (Mozda kasnije) ces me ponovo videti… Mozda kasnije…..
Ne pretvaraj se da nije tako…. Ne postoji prevara kada ima ljubavi Nikada nisi imao resenje Ne pokusavaj ponovo….ne zelim da znam Boli biti Mozda kasnije…..
| |
| | | ..
| Naslov: Re: Prevodi pesama Sre Jul 18, 2007 5:42 pm | |
| TU AMOR/Tvoja ljubav
Ljubavi, nisam siguran koje su prave rechi Mozda ce ove jednostavne rechi najbolje objasniti Sta osecam u srcu Sta osecam svakim danom sve vise Kako da te nateram da vidis? Kako da ti pokazem? Kako da kazem, kako da kazem TAKO TE VOLIM? Recima koje razumes Recima koje te pogadjaju pravo u srce Odavde tju da pocnem
Tvoja ljubav, ja tju uvek biti Tvoja ljubav, zivot mi znaci Ostajes zauvek u mom srcu Ti si jedina u mojoj dusi I ja zivim za tvoju ljubav.
Ljubavi, svakim pogledom u tvoje oci volim te sve vise Mozda ce ove jednostavne reci najbolje opisati Sta osecam u mom srcu Sta osecam stalno Kako da te nateram da vidis? Kako da ti pokazem Kako da kazem, kako da kazem POTREBNA SI MI? Recima koje razumes Recima koje te pogadjaju pravo u dusu Recima koje ce ti pokazati
Tvoja ljubav, ja tju uvek biti Tvoja ljubav, zivot mi znaci Ostajes zauvek u mom srcu Ti si jedina u mojoj dusi I ja zivim za tvoju ljubav.
Ti si ona koja mi treba u rukama Veruj mi, ove reci sto govorim Su reci koje dolaze pravo iz mog srca Kako da te nateram da verujes? Nista mi ne znaci toliko kao ti...
| |
| | | ..
| Naslov: Re: Prevodi pesama Sre Jul 18, 2007 5:45 pm | |
| UN POCO DE TU AMOR/Malo tvoje ljubavi
Ja znam da sam Jos jedan prijatelj u gomili Koji je samo fan njenog srca To me ne zaustavlja da sanjam o tebi svakim danom sve vise Ali ja takodje znam Da izmedju gomile Jednom mozes videti svetlo na mojoj kozi Da prepoznas najverniju ljubav
Trebas mi kao vazduh Niko te ne moze voleti ovoliko
Malo tvoje ljubawi da mi omoguchi da ziwim Malo twoje ljubawi me mozhe uciniti srecnim Samo malo tvoje ljubavi je ono sto trazhim
Daj mi znak, minut za pricu Daj mi samo jednu sansu Da ucinim da me volis svakim danom sve vise
Ali ja takodje znam Da izmedju gomile Jednom mozes videti svetlo na mojoj kozi Da prepoznah najverniju ljubav
Trebas mi kao vazduh Niko te ne moze voleti ovoliko
Malo tvoje ljubawi da mi omoguci da zhiwim Malo twoje ljubawi me mozhe uchiniti srecnim Samo malo tvoje ljubavi je ono shto trazim!
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Prevodi pesama | |
| |
| | | | Prevodi pesama | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |