rebelde the best
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
rebelde the best

za fanove rebelde

PrijemPrijem  PortalliPortalli  GalerijaGalerija  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

o dobar dan!

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
^Mia^Colluci^-admin
Admin
^Mia^Colluci^-admin

Broj poruka : 488
Godina : 29
elite way school : UCENICA
Datum upisa : 16.06.2007

o dobar dan! Empty
PočaljiNaslov: o dobar dan!   o dobar dan! Icon_minitimeNed Jan 13, 2008 1:40 am

E pa posle dugih meseci evo mene opet ovaj forum nece vise biti ovo sto jeste kome se pravila ne svidjaju bas me briga nek radi sta mu je volja
PRAVILA:
1.Ako se iko od ADMINA uvredi za nesto nek mi javi za onog ko ga je uvredio sledi kazna
2.Imajte do znanja da sam ja uvek tu samo sto vi to ne znate jer ja ne ostavljam trag(poruka) nisam ja bila odsutna mesecima ne ne!
3.Imajte do znanja da sam ja napravila ovaj FORUM i da sam ja GLAVNI ADMIN na ovom forumu
4.E sad mi je lakse znam da ce svi pomisliti gle ove debilke sta se umislila ali nije tako ne ne ne!I ako hocete da odete sa foruma posle ovoga nemam nista protiv ali ovo za sada vazi za samo nekog nemojte da se produzi i na vas mada ne verujem jer ste svi super osim tog nekog!
hvala na paznji i dovidjenja kissim vas Violeta
Nazad na vrh Ići dole
https://rebelde-rbd.forumsr.com
joda

joda

Broj poruka : 123
Godina : 27
Datum upisa : 20.05.2009

o dobar dan! Empty
PočaljiNaslov: Re: o dobar dan!   o dobar dan! Icon_minitimeČet Jun 11, 2009 2:02 am

a zasto si 2 puta pisala pravila???
i da...pravila su OK...
Nazad na vrh Ići dole

o dobar dan!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» o dobar dan!

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
rebelde the best :: Evo mene opet :: slede nova pravila MOG foruma-
Skoči na: